hónap fogása

2020.08.11. 13:33

Mutasd meg az országnak a legjobb fogásodat

Keressük 2020. augusztus legszebb, legnagyobb, vagy épp legritkább fogásait, és a hozzájuk tartozó horgásztörténeteket. Töltsd fel oldalunkra a te nagy fogásod, és szállj ringbe a nyereményekért!

Sonline

Bármennyire is magányos és csendes sport a horgászat, a nagy fogásokat megosztani, a jó pecás sztoriknak hangot adni az egyik legjobb közösségi időtöltés. Júliustól októberig éppen ezért minden hónapban arra hívjuk a Somogy megyei sporttársakat (sporthorgászokat és hobbi horgászokat egyaránt), hogy mutassák meg olvasóinkak büszkeségeiket, és írják meg legjobb történeteiket. A legtöbb olvasói szavazatot kapott fotók beküldőit havonta értékes nyereményekkel jutalmazzuk, novemberben pedig megrendezzük a havi dobogósok versenyét Az év fogása címért.

Az augusztusi forduló 3 legnépszerűbb képe 5.000 forint értékű etetőanyag-ajándékcsomagot ér a Tímár Mix jóvoltából. Az első helyezett fotó beküldője ezen felül egy darab Quechua horgászszékkel lesz gazdagabb. / a Tímár Mix alatt link: https://timarmix.hu/index.php/hu/

Mit kell tenned?

Nincs más dolgod, mint:

  • Töltsd fel az alábbi űrlapon a legnagyobb, legszebb, legritkább hal fotóját. Fontos, hogy a képen te is szerepelj a hal mellett (legalább részben).
  • Ha van a képhez történeted is, azt is írd meg az űrlap megfelelő mezőjében. Egy jó történettel akár napilapunkban vagy hírportálunkon is szerepelhetsz.
  • Fogadd el a játékszabályzatot, és adatvédelmi tájékoztatónkat.
  • Kérd meg a barátaidat, hogy szavazzanak a te nagy fogásodra.
  • Gyűjts minél több szavazatot, hogy tiéd legyen a hónap fogása, és megnyerhesd ajándékaink egyikét.
  • Kérjük a horgász sporttársakat, hogy a halak fotózásakor is tartsák be a horgász etikai szabályokat, ügyeljenek arra, hogy ne okozzanak a halaknak sérülést és felesleges szenvedést.

    Szavazni bejelentkezett Facebook-felhasználóként lehet, egy képre a játék során egy szavazat adható.

    Az első, júliusi hónap legtöbb voksot kapott horgásza Rókás Balázs lett, őt követi Rókás Ákos. Míg a dobogóra Kulcsár Dániel fért még fel.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában