párton kívül

2020.09.02. 18:52

Elmondta véleményét, majd kizárták a Jobbikból

Kizárták a Jobbik kaposvári választókerületi elnökét a pártból, mert a közösségi oldalon Jakab Péter pártelnök egyik bejegyzését a párt szerint negatívan kommentálta.

Góz Lilla

Varga Zsolt egy augusztusi poszt alá azt írta, hogy „Hát ez a beszólás is elég ügyefogyottra sikerül.„ Emiatt a fegyelmi bizottság azzal indokolta döntését, hogy ez a bejegyzés becsmérli a párt elnökének szereplését, és így a Jobbik hátrányos megítélésére és a belé vetett bizalom megingatására alkalmas, így a párt választási esélyeit is ronthatja. Varga Zsolt lapunknak elmondta, hogy valóban a véleményt nyilvánító bejegyzése miatt zárták ki a pártból Kesztyűs Attila marcali Jobbik-tag panaszát követően. – Választókerületi elnök már nem vagyok, ugyanis ebben az évben már nem pályáztam a tisztségre, a civil foglalkozásom ezzel nem függ össze, mert soha nem voltam fizetett jobbikos alkalmazott – tette hozzá Varga Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában