a hónap fogása

2020.09.29. 19:00

Nyereménnyel etetnek a következő kapás előtt

Szeptemberben is díjaztuk a Hónap fogása játékunkon legeredményesebben szereplő versenyzőket.

Koszorus Rita

A koronavírus-járvány második hulláma miatti észszerűség azt diktálta, hogy ezúttal személyesen, otthonukba vigyük el a nyereményeket az első három helyezettnek.

A játék augusztusi fordulójában harmadik helyezett lett a nagyatádi ifjabb Geszti Miklós, aki izgatottan várta az ajándék érkezését, amelyet ezúttal is a TímárMix jóvoltából adhattunk át versenyzőinknek. A csomag ötezer forint értékű etetőanyagot tartalmazott, amelyet gondosan válogattak össze, hiszen a nyertesek nagy örömmel bontották a csomagokat, és meséltek arról, milyen jó fogásra számítanak az ajándéknak köszönhetően. Miklós általában nagyapjával jár horgászni Gyékényesre, s ez a tervük a következő hetekre is.

– Biztosan megyünk majd, csak kezdődött az iskola, és mostanában nem volt annyi idő pecáznunk – mondta a tízéves horgász. Nagyapja hozzátette: a korábbi nagy meleg miatt most jön csak az igazi jó időjárás a nagy pecázásokhoz.

Második helyen végzett az éppen 1. osztályt kezdő Diczku Botond, szintén Nagyatádról. Édesanyja segítségével fedezte fel a csomag tartalmát. A dobogósok legifjabbikától megtudtuk, apukájával jár horgászni, aki szintén nem rendelkezik kifejezetten nagy horgászmúlttal, így gyakorlatilag apa és fia együtt tanulják a közkedvelt hobbi és sport fortélyait. Többségében Nagyatádon horgásznak, s az a tervük a nyeremény etetőanyaggal is, hogy a város környéki tavaknál próbálják majd faggatni vele a vizeket.

Első helyezett a kaposvári Szentgróti Szonja lett, a leányzó a Desedán akasztott egy 18,6 kilogrammos pontyot édesapja segítségével. A fiatal horgász nagy örömmel vette át az első helyezettnek járó Quechua horgászszéket és a Kaposvári Sporthorgász Egyesület által felajánlott desedai napijegyet, valamint a TímárMix etetőanyag-csomagot.

A Hónap fogása szeptemberi fordulójába még lehet jelentkezni. A nyeremény ezúttal is ötezer forint értékű etetőanyag-csomag, s az első helyezett egy Quechua hűtőtáskát is kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában