játék!

2020.11.28. 14:00

Egy tucat szép somogyi fogás várja az értékes szavazatokat

Az elmúlt négy hónapban arra kértük a somogyi pecásokat, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket.

Koszorus Rita

Kerestük a legnagyobb vagy épp legritkább fogásokat, és a hozzájuk tartozó horgásztörténeteket. Az online olvasók szavazatai alapján pedig havonta jutalmaztuk a hónap fogásait: a három legnépszerűbb fogásról készített fotó beküldőit értékes nyereményekkel leptük meg. A verseny négy hónapon át tartott. Nyertesként kerültek ki gyerekek, de versengtek pecás hölgyek, és természetesen az erősebb nem képviselői is szépen szerepeltek játékunkon. Voltak különleges kopoltyúsok, hatalmas ragadozó halak és hihetetlen horgász­sztorik is szép számmal érkeztek hozzánk. A hónap fogása fordulói során megtudtuk, hogy pecás olvasóink közkedvelt vizei közé a Deseda, a Rinya és a Gyékényesi tó tartozik, hiszen innen fogták ki a legkülönlegesebb halakat.

Az izgalmaknak ezutám sincs még vége, hiszen novemberben újabb voksolás indult.

Az év fogása díjra azok pályáznak jó eséllyel, akik szerepeltek a havi fordulókban és az élmezőnyben zárták a versenyt. Így Somogy megyében tizenkét horgász fotójára adhatják le voksaikat az internetezők. Szavazni csak bejelentkezett Facebook-felhasználóként lehet. Ezért érdemes mozgósítani az ismerősöket, de fontos tudnivaló, hogy egy felhasználó csak egy voksot adhat le egy képre. Szavazni még november 30-ig lehet, s aznap délután négy órakor nyertest hirdetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában