új verdák

2020.12.23. 11:27

Bővült a somogyi zsaruk autóflottája

Öt új járművel bővült a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság autó flottája, amelyek kulcsait jelképesen szerdán adta át Pungor János, rendészeti főkapitány-helyettes.

Sonline

A nyílt uniós közbeszerzési eljárás keretében szerezte be az új autókat a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Két Toyota terepjárót, két transporter kisbuszt, illetve egy személygépkocsit szerzett be a rendőrség, amelyek Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság helyi és területi szervei feladatellátását segítik a jövőben.

A folyamatos üzembiztonság és hadrafoghatóság fenntartása érdekében a járművek 5 évre, vagy 200 ezer kilométer futásteljesítményig szóló szervizcsomaggal kerültek beszerzésre, amelynek része a teljes körű karbantartás, a szezonális gumicsere, illetve az assistance szolgáltatás, amelyek segítik a rendőri feladatok ellátását. Ugyanakkor biztosítva van a nyári és a téli, valamint a terep gumiabroncs-készlet is.

A rendőrség munkájában a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a logisztikai tevékenység hatékony végrehajtása alapvető követelmény. Ezek teljesítése elképzelhetetlen elhasznált, magas futásteljesítményű gépjárművek folyamatos amortizációs cseréje nélkül. A korszerű autók hatékonyan támogatják a rendőrség személyi állományának biztonságát és feladatellátását, mivel a járműveket a szériafelszereltség és a rendőrségi alapfelszerelési csomag mellett további – az eredményes munkát segítő – eszközökkel is kiegészítették.

Fotók: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában