irány karácsony

2020.12.24. 10:00

Ünnepi menetrendek szerint közlekedhetünk

Mutatjuk, hogy mire kell figyelned, ha ma szállsz buszra, vonatra, vagy épp hajóra!

Harsányi Miklós

Budapest, 2020. szeptember 23. A MÁV Start Zrt. sok utas befogadására készült Stadler KISS emeletes villamos motorvonata Vác felé indul a főváros Nyugati pályaudvaráról. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Jászai Csaba

A vonatok december 23-án pénteki, 24-én szombati, 25-én, 26-án ünnepnapi, 27-én vasárnapi menetrend szerint közlekednek, tájékoztatott a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága.

December 31-én a pénteki, január elsején a szombati, január másodikán az ünnepnapi, harmadikán a vasárnapi vonatmenetrend az érvényes.

A Volán-buszok december 24-én, szenteste napján a szabadnapi menetrendnek megfelelően, a megszokottnál ritkábban és korlátozásokkal közlekednek. December 25-én és 26-án a munkaszüneti napok beosztása szerint indulnak a járatok, s szintén korlátozásokkal, elsősorban a kora hajnali órákban.

A balatoni kompok december 24-én és 31-én Szántódról hét és 15 óra, valamint Tihanyból 7.15 és 15.15 között óránként indulnak. Január elsején Szántódról 10 és 17 óra, míg Tihanyból 10.15 és 17.15 között óránként indítják a járatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában