önzetlenség

2021.01.11. 16:30

Hűtőt vett az otthonnak az önzetlen adakozó

Hűtőszekrénnyel gazdagodott a Magyar Vöröskereszt nagyatádi Családok Átmeneti Otthona vasárnap.

Györke József

Fotó: Picasa

Kametler Tivadar megkérésének eleget téve, a 68-as Út Motorosai továbbították, szállították az adakozó magánszemély által megvásárolt hűtőszekrényt az otthon részére. A berendezés mellé pár zsák ruhaneműt is vittek korábbi gyűjtésükből.

Horváth István intézményvezető lapunknak elmondta, hogy jelenleg 38 fővel működnek, mely létszámból 24 fő a gyermekkorosztályú.

Nagyon örülnek minden felajánlásnak, hiszen van olyan család, akiket szinte úgy menekítenek ki a nincstelenségből. Ezek a családok semmit sem tudnak magukkal hozni. Az átmeneti otthonban próbálják számukra biztosítani a legalapvetőbb létszükségleteiket, ruházatot és élelmiszert.

Az ország minden részéről érkező bentlakók örömmel fogadták a hűtőszekrényt, így még több élelmiszert tudnak tárolni a hideg, téli időszakban. Ottjártunkkor néhány család éppen a vasárnapi ebédet főzte. Ahogy elmondták, jól érzik magukat a nagyatádi otthonban. Megköszönték az motorosok korábbi ruhanemű és élelmiszer-adományait is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában