mozaikkereső

2021.02.04. 16:33

Milliós vásárlási utalvány is gazdára talált nyereményjátékunkon

Véget ért a mozaikkereső játékunk, amellyel hűséges előfizetőinket akartuk megjutalmazni. Nagy képernyős lapostévé, porszívó, táblagép és laptop is gazdára talált a csütörtöki nyereményeső jóvoltából. Szerkesztőségünkben adtuk át az értékes tárgyakat azoknak az olvasóinknak, akiknek kedvezett a szerencse.

Kovács Gábor

Még tavaly december 11-én indult a játék, 11 napon át kellett a lapban megjelenő mozaikdarabokat kivágni és felragasztani, majd beküldeni a szelvényt. Az ordacsehi Takács Árpád 1977 óta előfizetőnk, szerinte nem volt nehéz a játék, de minden nap elfoglaltságot adott. Nem múlik el nap, hogy ne olvassa végig a Somogyi Hírlapot. Egy nagy teljesítményű porszívót nyert, amit nejével együtt vett át.

– A feleségem mindig kicsipkedte a szelvényeket a lapból, és szorgalmasan beküldtük! – mondta vidáman a nagybajomi Németh István, aki 26 éve előfizetőnk, és egy laptopot nyert a Mozaikkeresőn. Pont jókor, mert a saját készüléke tönkrement. Az új laptop-pal a távol lakó családtagokkal tartják majd a kapcsolatot. A lábodi Bakos László egy táblagéppel gazdagodott, ő a 80-as évek óta rendszeres olvasónk.

A magyaratádi Varga Lajosnénak a fia segített hazavinni a LED-televíziót. A nyertes több mint 40 éve előfizetője lapunknak, és tavaly is beküldte a szelvényét a Mozaikkeresőre, de csak az idén kedvezett a számára a sorsolás. Esténként az idős hölgy nézi majd a műsort az óriási képernyőn, miután a gyermekeinek már van tévéjük. Az egymillió forintos díj nyertese a somogytarnócai Török László, aki postásként dolgozik.

– Régen sokáig járt a Somogyi, amíg a feleségem szülei éltek, aztán a haláluk után megszakadt az előfizetés, de nekem nagyon hiányzott a lap, ezért újra előfizettem rá – mondta a szerencsés nyertes. – Reggel hatkor érkezik az újság, még el tudom olvasni, reggel van időm rá. Még nem tudjuk, hogy mire költi a család a vásárlási utalványt, ezt még meg kell beszélni.

Folytatódnak az aktivitást igénylő játékok

A nyereményeket Lengyel János főszerkesztő adta át, és ebből az alkalomból elmondta, hogy köszönet illeti a Somogyi Hírlap és a Sonline.hu olvasóit, mert úgy kíváncsiak megyénk történéseire, hogy szakemberek válogatásában olvassák a híreket. Rámutatott, hogy a mai ellentmondásos világban felértékelődik annak a szerepe, hogy ki mit tesz a helyi közösségekért. További aktivitást igénylő játékaink is lesznek, utalt rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában