Tündérszépek 2021 - fotó, videó

2021.02.27. 13:04

Tündérszépek versengenek olvasóink szavazataiért

Február 15-én kezdődött meg Tündérszépek elnevezésű versenyünk harmadik évada. Minden nap bemutatunk egy lányt a Somogyi Hírlap hasábjain és itt, online portálunkon, a sonline.hu felületén is. Itt szavazni is lehet, és két hét tapasztalatai azt mutatják, bizony nagy a küzdelem olvasóink kegyeiért.

Barkóczy László

Megkérdeztük a már versenyben lévő lányokat, hogy mennyire követik pontszámaik alakulását, és mit tesznek meg azért, hogy minél jobban belopják magukat olvasóink szívébe.

 

A nagyatádi Nagy Nikolett talán az első pillanattól kezdve vezeti a mezőnyt, kisebb megszakításokkal mindig a legtöbb átlagponttal bír.

Tündérszépek 2021 – Nagy Nikolett

– Folyamatosan csökkenek a pontszámaim, de még így is vezetni tudok – mondta el kérdésünkre Niki. – Anyukám és apukám nagyon sokat segít nekem a szavazatgyűjtésben. Anyukám fodrászként dolgozik, és a munkahelyén mindenkit rábeszél, hogy szavazzon rám, apukám pedig emailben kér meg mindenkit, akit csak tud. De az erdélyi rokonaim is kampányolnak mellettem.

Zsanai Mia Siófokról nevezett, és ugyan mindig az elsők között van, nem felhőtlen az öröme.

– Néha nagyon magas pontszámom van – kezdi Mia. – De aztán egyszer csak a sok lepontozás miatt nagyon leesik. Pedig mindig megkérek minden ismerősömet, hogy szavazzanak rám, de úgy látszik egy jó helyezésért még ennél is több kell.

Tündérszépek 2021 – Zsanai Mia

– A verseny kezdete óta nagy izgalomban vagyok – meséli a szentgáloskéri Takács Fanni. – Barátaim és a családom is sokat segít, támogatnak amiben csak tudnak. De azt én is látom, hogy nagyon sok lány esélyes a győzelemre.

Tündérszépek 2021 – Takács Fanni

Kopeczky Panna, aki Zamárdiból nevezett versenyünkre, már az összefüggéseket is látni véli.

– Úgy vélem normálisan alakul a pontszámom – mondta Panna. – Kicsit lejjebb csúszott mint volt, de nem keseredek el, mert még nincs vége.

A családom és ismerőseim minden nap szavaznak rám. Szerintem az is fontos hogy mi lányok támogassuk egymást ebben a versenyben, annak ellenére hogy ellenfelek vagyunk. Elég szoros versenynek nézünk elébe, erős a mezőny. Mindenkinek sok szerencsét kívánok!

Tündérszépek 2021 – Kopeczky Panna

A lányok mindenki magas szavazatára nagyon számítanak, hisz a tét nem kicsi. Olvasóink által a legszebbnek talált lány, egyenes ágon jut tovább a regionális döntőbe, és válik esélyessé a több milliós nyeremények valamelyikére. De olvasóink is nyerhetnek azzal, ha szavaznak!

 

Ugyanakkor azok a lányok, akik még most kaptak kedvet az induláshoz, még mindig jelentkezhetnek és versenybe szállhatnak! Mert ezzel a versennyel csak nyerni lehet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában