Tündérszépek 2021 - fotó, videó

2021.03.06. 15:32

Már csak ezen a hétvégén lehet nevezni Tündérszépek versenyünkre

Barkóczy László

Február 15-én indult el Tündérszépek versenyünk a Somogyi Hírlap hasábjain, és itt a sonline.hu oldalon. Minden nap egy új nevezőt mutatunk be, és az már most látszik, hogy nagy a verseny olvasóink szavazataiért.

A tét ebben az évben sem kicsi. A verseny tízmillió forint összdíjazású, mely magában foglal többek között egy profi modellszerződést, egyéves luxusautó használatot, és sok egyéb értékes nyereményt is. A versenyen induló lányok közül többen is elmondták, az indulás sokat segített nekik abban, hogy több önbizalmuk legyen, így már mindenképpen megérte, hogy neveztek.

Somogy minden tájáról érkeztek a szebbnél szebb lányok a fotózásra. A kezdeti ijedtség után mindannyian elégedetten mentek haza, hogy értesíthessék családjukat, ismerőseiket, hamarosan szavazatukkal támogathatják a szépségversenybeli szereplésüket. De nem csak a lányok nyernek a szavazatokkal: értékes nyeremények várhatnak azokra is, akik folyamatosan értékelik szívük választottját. A verseny már javában zajlik, a regisztráció azonban csak március 7-én, azaz vasárnap zárul le. Addig még várjuk olyan lányok jelentkezését, akiket érdekel a modellvilág, és szívesen kipróbálnák magukat egy szépségversenyen. Ezt a lehetőséget kár lenne kihagyni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában