büszkeség

2021.07.17. 18:00

Elismeréseket adtak át a somogyi bíráknak

K. G.

Kitüntetéseket és szakmai elismeréseket adtak át csütörtökön a bíróságok napja alkalmából a somogyi bírák és igazságügyi alkalmazottak kiemelkedő igazságszolgáltatási tevékenységének, életpályájának elismeréseként.

Budapesten, az Országos Bírósági Hivatal épületében megtartott rendezvényen megjelenteket Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal elnöke, Varga Zs. András, a Kúria elnöke, és Csontos Tibor, az Országos Bírósági Tanács soros elnöke köszöntötte. Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke tartott pohárköszöntőt.

A Juhász Andor-díj ezüst fokozatát kapta Kovacsics István, a Siófoki Járásbíróság nyugalmazott bírája, címzetes törvényszéki bíró, aki huszonhárom éven keresztül a Siófoki Városi Bíróság elnöke volt.

A Juhász Andor-díj bronz fokozatát kapta Bárány Józsefné, a Kaposvári Törvényszék elnöki irodájának ügyintézője.

Az OBT címzetes törvényszéki bírói címet adományozott Gelencsér Szabolcs, a Nagyatádi Járásbíróság bírája részére.

Főtanácsosi címet kapott Fung Balázs, a Siófoki Járásbíróság bírósági titkára és Bakos Bernadette, a Kaposvári Törvényszék büntetőiroda-vezetője, és tanácsosi címet Csernákné Horváth Hajnalka, a Fonyódi Járásbíróság irodavezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában