folytatódik a felújítás

2021.07.01. 19:10

Új játszóteret építettek a Cseri parkban

Újabb jelentős állomásához érkezett a Cseri park átalakítása.

K.G.

Forrás: Szita Károly facebook oldala

Erről számolt be a helyszínen Szita Károly polgármester, aki hangsúlyozta, hogy a környéken élőket kérdezték meg arról, hogy mit kezdjenek a funkció nélkülivé vált, de csodálatos parkkal. A válaszokat felhasználva készült el a felújítás terve. Ennek eredményeként épült meg a kutyafuttató, majd a műfüves sportpálya és a futókör. Most elkészült a játszótér is, amelyre több mint 40 millió forintot költöttek, és 15 millió forintból egy mosdót is létesítenek mellette.

Eddig 200 millió forintot költött a város a parkra, abban bízva, hogy még kellemesebb pihenést nyújt a kaposváriaknak. De ezzel még nincs vége, mert sétautakat építenek, valamint kicserélik a kandelábereket és a padokat.

Szita Károly köszönetet mondott a városrész lakóinak azért, hogy részt vettek a közösségi tervezésben. A gyermekeket is megkérdezték arról, hogy milyen játékokat látnának szívesen. A Madár utcai tagóvodába járó gyerekek jelölték meg, hogy hintát szeretnének. A kérésüknek megfelelően gazdagodott egy hintával a játszótér, ez 2,4 millió forinttal növelte a költségvetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában