Minden napra Balaton

2021.08.12. 12:38

Düböröghet a rockzene a fonyódi fesztiválon

Lapat Lili

Fotó: Nemeth_Levente

Idén hetedik alkalommal dübörög a rock Fonyódon; egy év kihagyás után szerdán este elkezdődött a hagyományos RockBalaton fesztivál a balatoni városban. A járvány miatt tavaly mindössze egy szabadtéri pikniket tartottak a megengedett ötszáz vendég részvételével, most azonban jóval nagyobb létszámra számítanak a szervezők.

 

Minden eddiginél nagyobb színpaddal készültek, melyet a Don Gatto és a Tankcsapda együttes avatott fel az első napon. A fesztiválon kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni, ami azonban számottevő visszaesést nem jelent a fesztiválozók számában, így is hatalmas tömeg tombolt a színpadtér előtt tegnap este. A többi napokon olyan ismert rockzenekarok produkcióit hallhatják, mint a Karthago, Kárpátia vagy a Leander Kills együttes. Természetesen idén is van lehetőség véradásra, valamint a „tutulda” sem maradhat el, amely idén egy 450 méteres óriás sátorban foglal helyet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában