balesetmegelőzés

2021.08.31. 11:31

Ötödik helyre közlekedte magát a Fritz család

Az élmezőnybe jutott a Somogy megyét képviselő Fritz család az ORFK, az Autós Nagykoalíció és a Skoda Márkaképviselet által meghirdetett Közlekedik a család című vetélkedőn.

Sonline

Forrás: Police.hu

A vetélkedőt tizedik alkalommal rendezték meg az ország 19 megyéjében. A cél az volt, hogy minél szélesebb körben felhívják a figyelmet a körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedési magatartás fontosságára. A versenyen olyan gyermekes családok vehettek részt, ahol legalább az egyik szülőnek van érvényes B-kategóriás vezetői engedélye, a gyerekek életkora pedig 6 és 17 év között van. A június 5-én megrendezett területi vetélkedőkön közel 500 család mérte össze tudását.

A családi vetélkedő döntőjét augusztus 27-29. között Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében rendezték meg. A hét állomáson a versenyző családok közlekedésbiztonsággal összefüggő elméleti és gyakorlati feladatokat teljesítettek.

A verseny fődíját, egy Škoda Kamiq típusú személygépkocsit az ORFK-OBB, az Autós Nagykoalíció és a Škoda Magyarország közösen ajánlotta fel. A Közlekedik a család vetélkedő idei döntőjét a baranyai Beregi család nyerte, a Somogy megyét képviselő Fritz család az előkelő 5. helyen zárta a versenyt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában