fotók

2021.09.27. 09:30

Megtáncoltatta a kórház a családi nap látogatóit

Nagy sikert aratott a Kaposi Mór Oktatókórház szombati családi napja. A résztvevőket egészségügyi szűrések, rendőrségi és tűzoltó bemutató valamint gyermekprogramok várták a Vaszary parkban.

Harsányi M.

Fotó: Lang Robert Kaposvar

– Kifejezetten kellemes ízű a sárgarépa-zelleres krém – mondta egy középkorú asszony, aki a helyszínen megígérte, hogy a jövőben jobban figyel az étkezésre. Az eddiginél sűrűbben vásárol kevésbé zsíros húst, s a családi napon hallott ötletek alapján a zöldséget, gyümölcsöt új recept szerint készíti el.

 

Vérnyomás, illetve testzsírszázalék-mérés is volt a kardiológiai szűrésen, néhány sátorral távolabb életmód-tanácsadással segítettek az érdeklődőknek. A poszt-covid szűrésre jelentkezők kérdőívet töltöttek ki, s megtudhatták, hogy később milyen vizsgálatokra mehetnek el. S miközben többen véradásra jelentkeztek, a parkolóban zumba és latin cardioval mozgatták át a sportolni vágyókat.

A jubileumi hét keretében megtartott találkozót Szita Károly, Kaposvár polgármestere, Moizs Mariann, a kórház főigazgatója valamint Gelencsér Attila országgyűlési képviselő nyitotta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában