évforduló

2021.09.24. 18:00

Negyven éves a Nemzetőr sori óvoda

Pénteken ünnepségen emlékeztek meg a kerek évfordulóról. Szita Károly, Kaposvár polgármestere is köszöntötte a közösséget.

Harsányi Miklós

A nyolc csoportos, 200 férőhelyes intézmény 1981-ben nyitotta meg kapuit. A kisgyermekek látványos műsorával kezdődött a pénteki ünnepség.

– Óvodánk neve, szervezeti rendje többször változott, de ami a megnyitás óta állandó, s generációkon átívelő hagyomány és feladat az a folyamatos felelősség a gyermekekért és a jövőért – emelte ki Hegedűs Mária Katalin intézményvezető. Részletesen felidézte az óvoda múltját, a fejlődését és a főbb szakmai eredményeket. Arról is szólt: büszkék az egységes nevelési elveket valló és gyakorlatot követő, összetartó nevelőtestületre. Melynek tagjai magasan képzett, gyermekközpontú, innovatív pedagógusok. Önképzésük, képzésük folyamatos.

– A nevetésetek, mosolyotok tölti meg élettel az óvodát – mondta a gyermekeknek Szita Károly, Kaposvár polgármestere, aki méltatta az elődök és a jelenlegi dolgozók munkáját. Hangsúlyozta: minden szülőnek megnyugtató, hogy gyermekük az óvodában jó helyen, biztonságban van. Vogel Vivien, a szülői szervezet részéről köszönte meg a szakemberek lelkiismeretes tevékenységét. A rendezvény végén egy nagy tortával lepték meg az ünneplőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában