Fejlődés

2021.12.06. 16:00

Jövőre folytatódik a flottafejlesztés

A Bahart 200–200 millió forintot fordít korszerűsítésekre idén és 2022-ben annak érdekében, hogy modern utazási feltételeket és üzembiztos működést biztosítson az utasoknak.

Harsányi Miklós

Idén a Bahart zászlóshajójába, a Szent Miklósba új, korszerű motorok kerültek, megújult a belső utastér és a büfé is. A legnagyobb, a Füred katamarán 2021-ben frissen festve, új belsővel szállította az utasokat, s szezonkezdetre a Fonyód és a Lelle motorost, valamint a 130 éves nosztalgiahajókat, a Helkát és a Kelént is felkészítették.

 

– Környezetvédelmi és üzemanyag-fogyasztási szempontokat figyelembe véve 2022-ben korszerűsítik a motorokat, s a Szigliget hajón, a Badacsony katamaránon és a 95. születésnapjára készülő Tünde nosztalgiahajón is megkezdődik a modernizáció – közölték. – A megújulás és az új hajók gyártása lehetővé tette azt is, hogy a műszaki és utasigényeknek már nem megfelelő járműveket a Bahart kivonja a forgalomból.

Bevezetik az online jegyvásárlási lehetőséget is, így jövő nyáron még kényelmesebben lehet jegyet váltani a társaság hajóira.

Címkék#Bahart Zrt.

Ezek is érdekelhetik