Tündérszépek

2022.01.08. 18:14

A siker felé vezető utat választotta

A húszéves siófoki Sárai Vanessza is jelentkezett szépségversenyünkre. Képeit látva kétségtelen, hogy jó esélye van a sikerre.

Barkóczy László

Már közel egy hónapja lehet nevezni népszerű Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünkre. Szebbnél szebb lányok jelentkeztek már eddig is, de még mindig várjuk gyönyörű somogyi lányok jelentkezését. Hatalmas kalandot kínálunk cserébe, és akár egy lehetőséget is a csillogó modellszakma világába. 

Jelentkezőink között van a húszéves, siófoki Sárai Vanessza is. A szakmai zsűri a képeit látva könnyen tudott dönteni arról, hogy behívja-e fotózásra. Vanessza elmondta, egy gyermekkori álma valósul meg most ezzel a versennyel. 

– Már kiskorom óta szerettem volna indulni egy ilyen versenyen, csak eddig nem volt bátorságom hozzá – mesélte Vanessza. – Családom sokat biztatott, így úgy döntöttem, kipróbálom magam. 

A húszéves szépség ebben az évben fog érettségizni, egy betegség hátráltatta a tanulmányait. Eddig még sosem indult szépségversenyen, de úgy gondolta, a első lépés mindenképpen a Tündérszépek versenyen való indulás kell legyen. A jó döntéséhez az is hozzájárult, hogy a jövőben is szeretne a modellszakmában dolgozni a családi vállalkozás mellett. 

Negyedik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16 és 29 év közötti hölgyek jelentkezhetnek. A dicsőség mellett pedig értékes nyeremények, felkészítőtábor, tévéshow várja a jelentkezőket, és igazi szépségkirálynők segítenek majd nekik a verseny alatt! Jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet! 

Fotó: MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában