Jelentkezz!

2022.01.20. 09:04

Ingyen jár a profi fotó a Tündérszépeknek

Negyedik alkalommal rajtol el az idén különleges szépségversenyünk, a Tündérszépek. A somogyi szépségekről a Somogyi Hírlap fotósa készít profi fotósorozatot, amennyiben a lányok ezt szeretnék.

Barkóczy László

Versenyünkön természetesen saját fotósorozattal is indulhatnak a lányok, de szervezőként azt szoktuk javasolni, hogy vegyék igénybe térítésmentes ajánlatunkat, és látogassanak el fotós műtermünkbe. Hiszen nálunk egy egységes portfólió elkészítésére van lehetőség, amit a későbbiekben is fel tudnak használni. A közösségi oldalakon ugyanúgy sztárokká válhatnak segítségükkel, mint akár egy következő szépségversenyen. 

Legtöbbször kicsit ijedten érkeznek a lányok, és ahogy fotósunk elmondta, az első néhány kép inkább a ráhangolódásról, az oldódásról szól. 

A Tündérszépek helyi stábja mindenben segít, így hamar barátságos légkör alakul ki, melyre aztán mindenki szívesen emlékszik vissza. Az elkészült nyers képeket fotósunk folyamatosan egyezteti modellünkkel így egy másik beállítás vagy fényhasználat is előfordulhat. Maximálisan figyelembe vesszük a lányok kérését a képek elkészítése során csakúgy, mint azok válogatásánál. 

Csak a legjobb képek kerülhetnek bele a verseny portfóliójába, ami a lányoknak is örömet és büszkeséget okoz. 

Fontos azonban tudni, hogy a fotózásra a ruhákat a versenyzőnek kell kiválasztania. Ez a tapasztalatok szerint lehet előny és hátrány is, de szépségeink eddig csodálatos ruhakölteményekben pompáztak kameráink előtt. 

A lényeg, hogy a ruha olyan legyen, amiben jól érzi magát a modell. Természetesen a magassarkút sem szabad otthon felejteni, az sem baj, ha több van belőle. Érdemes lehet a fotózás előtt elmenni fodrászhoz, és készíttetni egy jó sminket. Ugyanakkor az arcpirosító kozmetikai kezeléseket és az aznapi szoláriumot is el kell felejteni. 

Egy kis odafigyeléssel egy-két óra alatt olyan fotósorozatot készítünk versenyzőnkről, amire hosszú évekig büszke lehet! 

 

Jelentkezz még ma! 

 

Negyedik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 18–29 éves hölgyek jelentkezhetnek. A dicsőség mellett pedig értékes nyeremények, felkészítőtábor, tévéshow várja a jelentkezőket, és igazi szépségkirálynők segítenek majd nekik a verseny alatt! Jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet! 

 

 

Fotó: M. P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában