Triatlon

2022.01.20. 11:00

Szép sikereket értek el a triatlonisták

Ünnepélyes keretek között értékelte az elmúlt esztendő eredményeit és a sportolók tevékenységét a barcsi művelődési ház kupolatermében a Barcsi Városi Sport­egyesület triatlon szakosztálya a minap.

Kun Z.

– A rendezvényen Koós Csaba, Barcs polgármestere, Varga Zoltán az oktatási, művelődési és sportbizottság elnöke is részt vett – tájékoztatta lapunkat Horváth Gábor barcsi sportreferens. – Paluskáné Popovics Melitta beszámolójában a triatlon sportág értékéről, taglétszámról, versenyekről, edzői hitvallásról, a szakosztály családias életéről tartott előadást. 
Koós Csaba barcsi polgármester gratulált a nehéz körülmények között, a koronavírus árnyékában is szép sikereket elért sportolóknak, edzőknek az évértékelő eseményen, valamint megköszönte a szülők támogató közreműködését is. 
A városvezető ígéretet tett arra, hogy a kettőezer-huszonkettes évben, a sporttámogatás keretének az összeállításánál biztosítják majd az előrelépés lehetőségét. 
A program keretében Paluska Csabáék valamennyi triatlonosnak ajándékkal köszönték meg a kettőezer-huszonegyes esztendőben végzett teljesítményét, amelyhez a Magyar Triatlon Szövetség is hozzájárult. 
Horváth Gábor sportreferens megköszönte a két edző huszonhat éve tartó kitartó, szakmailag magas színvonalon végzett munkáját, melyet a meghívottak vastapsa is megerősített. 
Az ünnepi ülés záróakkordja a városi sportdíjra javasolt sportoló kiválasztása volt. A titkos szavazás eredményeként Szabó Zalán nyerte el a megtisztelő címet. A díjátadót az idén február tizenkilencedikén sportbál keretében rendezik. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában