Motorozás

2022.04.11. 12:00

Kirajzottak a segítő motorosok

Két év kihagyás után vasárnap délelőtt újra menetre készen várakozott csaknem százötven motoros a tavaszi évadnyitón a Wass Albert utcában.

Turbéki Bernadett

A Széles Út Egyesület motorosai jótékonysági akcióval egybekötött túrával hívták fel az autósok figyelmét arra, hogy a jó idő közeledtével a kétkerekűek is megjelennek az utakon. 
– Sajnos ez a napos, de hűvös időjárás még nem a legjobb nekünk, mert a motoron hideg van és a nyári gumi is csúszkál az aszfalton – mondta Tisza-Kovács Balázs, a Széles Út Egyesület elnöke, mielőtt nyeregbe pattantak a konvoj résztvevői. – A rendezvényünk azonban hagyományos, hiszen 2014-óta Kaposszerdahelyre vonulunk egy motorostalálkozót tartani, amelyen idén Herczeg Balázs „Mókus” tart bemutatót. 
Az egyesület programjai gyakran szólnak a jótékonyságról, mint ezúttal is. A rendezvény ideje alatt az önkormányzattal együtt adományt gyűjtöttek egy, a kaposszerdahelyi önkormányzatnál dolgozó szülő daganatos betegséggel küzdő kislányának gyógykezelésére. 
Turbéki Bernadett 
 

Forrás: Lang Robert Kaposvar


Fotó: Lang Róbert

Címkék#motorozás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában