Green City

2022.06.02. 11:00

A szerda a Balatoné a környezetvédőknél

Minden hónap első szerdáján figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal és filmekkel online jelentkezik a Green City rendezvénysorozat, melyet a Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. hívott életre.

Kovács G.

Szerdán Boros Anita egyetemi tanár a Greenology Zöld­innovációs Fenntarthatósági Tudásközpont vezetője és Wettstein Domonkos, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem adjunktusa tartott előadást. A földünket fenyegető környezeti problémák egyre sürgetőbbek, ezért minden korosztálynak ismernie kell a globális változásokat érintő témák fontosságát, állítják a szervezők. 
A rendezvénysorozat az iskolai oktatásban a tanárok, a diákok és a szülők számára is segít eligazodni a klímaváltozással, környezetvédelemmel, és kiemelten a Balatonnal kapcsolatban. A résztvevők tudományos értékű előadásokat hallgathatnak meg, és közérthető formában jó gyakorlatokat ismerhetnek meg annak érdekében, hogy mindenki számára felismerhető legyen a saját felelőssége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában