Fotók

2022.08.07. 16:48

Gyermekkori álma volt a korona a szépségverseny győztesének

Harmadik alkalommal választottak szépségkirálynőt Balatonlellén. A Miss Olympians’ Beach szépségversenyének döntőjét tartották a Balatonon.

Mócza Dániel

Fotó: Nemeth_Levente

– Le sem tudom írni szavakkal, hogy mit érzek. A gyerekkori álmom vált valóra, hogy ebben a koronában állhatok ma a Balaton felett – mondta lapunknak Magda Liliána. Az idei  szépségkirálynő Budapestről érkezett.

A Somogyi Hírlapnak azt is elmondta: ez volt az első győzelme, így még nagyobb öröm számára, hogy egy ilyen gyönyörű helyen érhette el a célját. A felkészülés sem volt annyira megerőltető számára, mert a sport mindig szerves része volt az életének. Nem okozott neki gondot, hogy odafigyeljen a helyes étkezésre és a megfelelő testmozgásra.

Az első udvarhölgynek Ilics Szimonetta Mercédeszt, a második udvarhölgynek Szolcsánszky Tündét választották. A Trend Optika különdíjasa Nánási Dorottya lett, a közönségdíjat pedig Kummer Melinda vehette át.

A zsűrizésben az elmúlt két év szépségkirálynői is részt vettek. Szabó Nikoletta, a 2021-es év győztese is figyelemmel kísérte a lányok felvonulását. Elmondta: a megjelenésükön kívül a kommunikációs készségüket és mozgásukat is figyelte.

Szigethalomról érkezett Tóth Boglárka, a 2020-as év királynője. Szerinte óriási lehetőségek nyílnak meg a győztes előtt. Számára kedvezően alakult a királynőválasztás utáni időszak, hiszen a Magyarok Világszépe szépségver­senyre sikerült vele kvalifikálnia magát és az ottani győzelme után Egyiptomban képviselhette hazánkat egy interkontinentális versenyen.

Bombázók a Balaton vizén

Varga Andrea Lusy, a rendezvény szervezője lapunknak elmondta: az Olympians’ Beach vízen lévő napozóteraszán tartották a szépségversenyt és a különleges helyszín is sokat segített a rendezvény alaphangulatának megteremtésében. Többek között ezért is esett a választás Balatonlellére helyszínként.

Nagyidai Zoltán, a zsűri elnöke szerint rengetegen jelentkeztek az idén az elődöntőre, közülük nagyon nehéz volt kiválasztani azt a tíz versenyzőt, akik Lellén megküzdhettek a koronáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában