Tehetséggondozás

2022.09.24. 12:00

Támogatást kaptak, hogy segítsenek a tehetségeknek

K. G.

Tervezhet jövőre a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács, miután a tavasszal benyújtott pályázatukkal, a „Tehetség – Lehetőség – Partnerség” című projektjükre a támogatói szerződésének megkötése után 2,9 millió forint támogatást használhatnak fel programjaik megvalósításához 2023 június végéig. A hagyományos rendezvényeket, szakmai fórumokat, műhelyeket az új pályázat keretében a tanács ismét megrendezi, de újszerű tartalommal megtöltve frissíti fel ezeket. 
Dunántúli Mandulafa, Légy a szakmád mestere kiállítás, természettudományos szakmai nap, komplex idegen nyelvi program, fordítóverseny, művészetek találkozása és a szabadidő hasznos eltöltése – ezeken a rendezvényeken igyekeznek bemutatni a tehetséges somogyi diákokat. Tudatos vásárlás pénzügyi projektet szerveznek, szakmai fórumokat hívnak össze az óvodai és a sporttagozat számára. 
Az új pályázat keretében is kiemelt helyet kap a tehetségpontok módszertani találkozója, a velük való együttműködés, illetve a partnertalálkozó, ahol a Kaposvár-Somogy Megyei Tehetségsegítő Tanács partnerei, támogatói tájékoztatást kapnak a szakmai munkáról, az előre haladásról és az elért eredményekről. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában