Ünnep

2022.10.04. 08:05

Hatvan éves a Dráva Völgye

Sonline

Hatvanadik születésnapját ünnepelte a Dráva Völgye középiskola szombaton, az ünnepségen több százan vettek részt a barcsi intézményben. 

tekintve, hogy a járvány miatt tavaly nem tudtuk megünnepelni a születésnapot, ezért az idén pótoljuk – elevenítette fel köszöntőjében Horváthné Madarász Zsuzsanna, a Kaposvári SZC Dráva Völgye Gimnáziumának, Szakgimnáziumának és Kollégiumának igazgatója

Weimann Gáborné a Kaposvári Szakképzési Centrum (KSZC) főigazgatója kiemelte, hogy az intézmény folyamatosan és tudatosan fejlődött. Jó szakember gárda áll a rendelkezésre. Az itt végzett diákok nem a módszerekre, hanem tanáraikra emlékeznek szívesen. Koós Csaba polgármester idézte az iskola múltját beszédében.

Szászfalvi László országgyűlési képviselő kiemelte: az intézmény hat évtizede vet, szórja a diák főkbe a tudás magvait. Ezért köszönet és hála jár az elődöknek, s mindazoknak, akik azon dolgoztak, dolgoznak, hogy az intézmény tovább fejlődhessen.

A műsor további részében Horváthné Madarász Zsuzsanna igazgató Horváth Ferenc egykori igazgatót idézte. Majd kivetített képek, videók segítségével visszahozták az egykori iskola hangulatát, bemutatták az iskola gazdag múltját. – Ragyogó a múltunk, van mire büszkék legyünk. Büszkék vagyunk azokra is, akik továbbvitték határainkon innen és túl az iskola jó hírnevét. De azokra is büszkék vagyunk, akik jól megállták helyüket a mindennapi életben – emelte ki az intézményvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában