Fotók

2022.12.21. 11:51

A játszótérért sültek a bodrogi finomságok

Sütemény- és kézművesvásárt szerveztek a bodrogi Bölcsesség Kezdete Általános Iskolában kedd este.

Marosi Gábor

Az eseményre szinte majdnem minden család készített valamilyen finomságot. A legtöbben karácsonyi mézes édességgel és muffinnal kedveskedtek a gyerekeknek és a szülőknek. A jótékonysági estet minden adventkor megszervezik az intézményben.

Tormáné Hosszú Ivett, az iskola szülői munkaközösségének (SZMK) elnöke lapunknak elmondta: majdnem 400 ezer forint gyűlt össze a vásárban. A bevételből a felsőbb éves diákoknak szeretnének egy játszóteret kialakítani, mert a régi már elavult. Ennyi pénz azonban még nem lesz elég a fejlesztésre, az új játékelemek több millió forintba kerülnek.

 

– Nagy öröm, hogy ennyien tartották fontosnak ezt az ügyet. Sokan vettek részt a vásárban és jó volt látni, hogy nem rohantak haza a családok, hanem maradtak beszélgetni –  mondta Tormáné Hosszú Ivett. Az SZMK elnöke arról is beszélt: jelenleg 125 diák jár az iskolába, azonban néhány évfolyamon vannak még üres helyek. Ezért akinek fontosak a keresztény értékek és a zenei oktatás, azt szívesen látják az intézményben. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában