Állati családtervezés

2023.01.11. 14:00

Egy zsáknyi kölyöktacskót hozott a Mikulás a Sarkadi családba

A szülőknek és a négy gyermeküknek is jut már egy-egy kutya Sarkadi Kiss Jánoséknál.

Turbéki Bernadett

Fotó: Lang Robert Kaposvar

A kaposvári színész Szimpi nevű tacskójának egy kisebb zsáknyi kölyökkutyát hozott a Mikulás. 

– Mire a gyerekek hazaértek az iskolából, már megszülettek a kölykök. Szimpi nagyon jó anyuka, mindent ösztönösen csinált. Ellátta a megszületett kiskutyát, mielőtt a következő megérkezett – mondta a négygyermekes család­apa. A sors nagyon igazságos volt, mert mind a négy gyermekének jut a kezébe egy-egy kiskutya, amelyek Bütyök, a harlekin tacskó külsejére hajaznak. Bütyök szintén a család kutyusa. 

Fotós: Lang R. 

– Vannak könnyebb és nehezebb napjaink, de ilyen jó gyerekekkel nagyon könnyű – mondta Mészöly Zsófia. – Karácsonykor kihívás volt a nagyszülőkhöz elutazni, de mindenki kapott az ölébe egy kutyát az útra – mesélte a családanya. A gyerekek már teljes biztonsággal veszik ki és teszik vissza a helyükre őket. 

A gyerekek már nagyon ügyesen veszik ki és teszik vissza a kutyusokat. 
Fotós: Lang R.

– Elosztottuk őket a fiúkkal magunk között, egy lány van, a többi fiú, ahogy mi is. Kedvencünk a legkisebb. Ő az egy szem kislány, akit most még Cukinak hívunk, de ha nagyobb lesz, felveszi a Liza nevet – mondta Bernát, a család középső fiúgyermeke. 

– Csenge, a legkisebb gyermekünk még csak kétéves. Ő még egy kicsit veszélyes a kiskutyákra nézve, ezért csak felügyelettel kaphatja ölbe a kölyköket – mondta az édesanya. 

Fotós: Lang R.

– Amikor megszülettek, a gólyahírt azonnal posztoltam a közösségi oldalamon. Egy órán belül kettőnek lett gazdája, nagyon jó helyre kerülnek, a többiek még gazdira várnak – mondta a Mi kis falunk és a Gólkirályság című tévésorozatok színésze.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában