Kóstoló a Balaton közepén

2023.04.14. 13:27

Gasztrokompon kóstolhatjuk végig a balatoni finomságokat

A Balatoni Kör és a BAHART különleges ízutazásra hívja április 22-én, a Szántód és Tihany között közlekedő komp fedélzetén a gasztronómia szerelmeseit.

Sonline

Fotó: PESTHY MARTON

Egyedülálló élmény várja a gasztronómia szerelmeseit, hiszen a Balaton közepén, körasztalok mellett kóstolhatják végig az északi és déli part éttermeinek, vendéglátóinak, borászatainak kínálatát.

– Az eseményt a Balatoni Kör Kóstold Körbe rendezvénysorozatának mintájára álmodtuk meg, ezúttal a BAHART-tal közösen – mondta Joó Zoltán, a Balatoni Kör elnökségi tagja, az esemény egyik főszervezője. – A komp ezen a napon átalakul, autók helyett asztalok és kínálópontok lesznek a fedélzeten. Kellemes zenei aláfestés mellett állófogadás keretén belül fix menü- és borsorral készülünk, és természetesen nem hiányozhat a kínálatból a BalatonBor sem – folytatta Joó Zoltán.

– Az elmúlt években már tartottunk a BAHART-tal közös rendezvényeket, sajtótájékoztatót, kiadványbemutatót és BalatonBor premiert a komp fedélzetén, azonban a vendégek igénye alapján úgy döntöttünk, hogy 2023-ban bárki vásárolhat jegyet a Gasztrokomp rendezvényre – tette hozzá Laposa Bence, a Balatoni Kör elnöke. 

– A tavaly elindított dinamikus modernizációt folytatva, az idei évi hajózási szezon alatt is sokszínű programkínálattal várjuk utasainkat – emelte ki Dimb Kata, a BAHART marketing vezetőjétől.

Gasztrokomp eseményünkre a hajójegyeket kizárólag online értékesítik a 2022-ben bevezetett jegyvásárlási felületen, a jegy.bahart.hu-n.

A Gasztrokomp program időpontja és az indulás:
2023. április 22.
Első kör: 11:00-14:00 között, indulás Szántódrévből 11:00-kor, érkezés Tihanyrévbe 11:10-kor, majd kikötés Tihanyrévben 14:10 és Szántódrévben 14:20-kor

Igény esetén második kört is indítunk. Második kör: 14:45-18:05 között, indulás Szántódrévből 14:45-kor, érkezés Tihanyrévbe 14:55-kor majd kikötés Tihanyrévben 17:55-kor és Szántódrévben 18:05-kor

Esőnap: 2023. május 6.

A program ára:
Hajójegy: 5.000 Ft / fő; A gasztrojegy ára: 15.000 Ft/fő, a menühöz kínált borkóstoló ára: 4.900 Ft/fő. A programon hajójegy és gasztrojegy együttes megvásárlásával lehet részt venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában