Új utak

2023.06.28. 09:07

Folytatódik a milliárdos útjavítás Kaposváron

– 1,4 milliárd forintot költünk az idén az útjainkra, járdáinkra – hangsúlyozta keddi Tavasz utcai sajtótájékoztatóján Borhi Zsombor alpolgármester.

H. M.

 Az utcában jelenleg is tart a járdák felújítása. – Megújul a Fő utca, a Baross Gábor utca, a zártkerti utakra 260 millió forint körüli összeget költünk – sorolta az alpolgármester. – S közel 1400 aknafedlapot hozatunk szintbe, ezzel megszüntetjük végre a zötykölődést és a város teljes területén felújíttatjuk az útfestéseket. Nagyjából ezekből a feladatokból áll az 1,4 milliárd forint, amit az idén költeni tudunk – közölte Borhi Zsombor. – S ennek a programnak az egyik kisebb, de úgy gondolom, az itt lakók számára nagyon fontos része, hogy 24 millió forintból a Tavasz utcában mindkét oldali járda megújul. Ez közel fél kilométernyi járdát jelent, s lakossági igényre egy nagyon régi kérést tudunk az idén teljesíteni. 
Vajda Kálmán, a kivitelező cég munkatársa elmondta: a régi járdaszakaszt elbontják, s az érintett területet leaszfaltozzák. A Tavasz utcai munka felújításának határideje július 31. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában