Helyi közélet

2023.06.14. 18:01

Több mint egymilliárdból újulnak meg a járdák és az utak Kaposváron

1,4 milliárd forintból újulnak meg idén az utak, járdák Kaposváron – jelentette be Szita Károly keddi doorstep sajtótájékoztatóján a keceli bejárónál, amely huszonkét millió forintból újul meg.

Góz Lilla

Fotó: Muzslay Péter

Perlaki József képviselő jelezte a városvezetésnek, hogy itt nagy az átmenő autós és gyalogos forgalom és szükség lenne az utak, járdák felújítására. Szita Károly elmondta: a Baross Gábor utca a piactól és a Fő utca felső része új aszfaltréteget kap. Háromszáz millió forintból 1398 akna fedlapot cserének vagy a lesüllyedteket megemelik. Nyolcvanegy zárkerti utcában 263 millió forintot költenek útfelújításra. Az útburkolati jeleket is újrafesti városszerte 110 millió forintnyi forrásból. – Bízok benne, hogy az út-és járdafelújításokkal a bel-és a külterületen élők komfortérzetét, biztonságát növelni tudjuk – emelte ki Szita Károly. A polgármester megjegyezte: munkálatok október végéig tartanak, az aknafedők cseréje november végén fejeződik be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában