Szűrővizsgálatok

2023.07.08. 23:07

A Balaton partján vigyáznak az egészségünkre

A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság idén nyáron már harmadik alkalommal indítja útjára digitális egészségügyi szűrőközpontját. Minden szűrés térítésmentesen vehető igénybe, TAJ kártya bemutatásával.

az Egészségpart digitális egészségügyi szűrőközpontja helybe megy, a nyári szabadság alatt a strandok közelében teszik elérhetővé a szűréseket, valamint a mindennapi életbe is beépíthető, akár személyre szabott életmódtanácsokat adnak.

Az Egészségparton igénybe vehető szűrőprogramok és interaktív programok: általános állapotfelmérés (vércukor-, trigliceridszint-, koleszterinszint, vérnyomás- és pulzusmérés), illetve férfiaknak prosztata-rendellenességek szűrése (PSA-szűrés), bőrgyógyászati és digitális szájüregi szűrővizsgálat, életmódi kockázatfelmérés és életmód-tanácsadás, funkcionális mozgásminta-szűrés, testösszetétel-vizsgálat, dietetikai tanácsadás, interaktív prevenciós aktivitások kicsiknek és nagyoknak játékkal, sporttal, zenével és tánccal.

Az Egészségpart digitális egészségügyi szűrőközpontja július és augusztus folyamán három népszerű balatoni strandra látogat el: július 7-től 9-ig Balatonboglárra, a július 21-23-i hétvégén Balatonfüredre, valamint augusztus 11-től 13-ig Gyenesdiásra.

További információk az Egészségpart weboldalán találhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában