Fotók!

2023.07.09. 14:46

Játszóudvar és fotókiállítás is színesítette a Tóti Napokat

Vasárnap ért véget a három napos 32. Tóti Napok: a fotókiállításon és a sakkversenyen kívül kulturális programokban is bővelkedett a nagyszabású rendezvénysorozat.

Harsányi Miklós

Fotó: TIBOR KOVACS

–  Összesen 14 egyéni, illetve egy csoportos elismerést adtunk át az ünnepségen – mondta Zsombok Lajos, Lengyeltóti polgármestere. – Az erdélyi, a horvát továbbá a német és a lengyel testvér települések küldöttségei is eljöttek a programunkra.

Az első napon Emődi Gábor fotókiállításának megnyitója után az Ördöngős Táncegyüttes lépett fel, s másnap, szombaton is sűrű volt a program. A helyi Sisakos Sáskák motoros ügyességi versenyét rendezték meg, eközben a város művelődési házban Ilosvay István emlékére sakkversenyt hirdettek. Összesen 44-en indultak, s a mezőny fele 18 év alatti volt, a legfiatalabb hat, a legidősebb játékos 78 esztendős volt. A nap folyamán népdalkörök és táncegyüttesek mutatták meg tudásuk legjavát, a főzőversenyen 20 csapat kápráztatta el a zsűrit és a retro party is várta a vendégsereget. Vasárnap Vajda Gábor ünnepi szentmiséjével zárult a program.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában