Balatoni nyár

2023.07.20. 12:14

Jelentős kedvezménnyel lehet elutazni a Balaton-átúszásra

Július 22-én rendezik meg a Balaton-átúszást, immáron 41. alkalommal.

Kovács Gábor László

20200801 Révfülöp-Balatonboglár 38. Lidl Balaton-átúszás, Révfülöp és Balatonboglár között, Fotó: Csapó Balázs CSB Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

A rendezvényre 50 százalékos kedvezménnyel lehet utazni Révfülöp állomásra, és onnan vissza, jelentette be a MÁV-START, és hozzátették, hogy érdemes a jegyeket elővételben megvenni, mivel a vonatok betelhetnek, és a helyjegyek elfogyhatnak. Az alkalmi menettérti jegy július 21-én 0:00 órától 23-án éjfélig érvényes utazásra. A jegyet érvényesíteni kell a rendezvény helyszínén a visszautazáshoz. A MÁV-START emellett az utasok figyelmébe ajánlja a Balaton24 és 72 napijegyeket is, melyekkel az érvényességi idő alatt korlátlan számban utazható be a Balaton környéke. Várhatóan a nagyobb utasforgalom miatt néhány északi parti vonathoz két pluszkocsit csatol a MÁV, továbbá hosszabb szerelvénnyel közlekednek egyes, a Balatonról Budapest felé tartó vonatok is, de ezenfelül más vonalon is kapnak erősítést a járatok. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában