Tanévkedzés

2023.08.31. 09:48

Egy húron pendül a zenesuli csapata

Harsányi Miklós

Öt új tanárral kezdik el a 2023–2024-es tanévet a Liszt Ferenc Zeneiskolában, ahol 20 hangszer közül választhatnak a diákok. Több mint 500 növendék iratkozott be az intézménybe. A Kossuth Lajos utcai székhelyen kívül kilenc telephelyen zajlik az oktatás, ami megkönnyíti a családok időbeosztását. 

A hagyományos zeneiskolai képzésen kívül zenebölcsi- és zeneovi-foglalkozásokat is tartanak. Utóbbiba 3–6 éves gyermekek járhatnak, a dalok és mondókák mellett népdalokat, népszokásokat ismernek meg, s ízelítőt kapnak a komolyzene világából is. Akik még nem iratkoztak be a zeneiskolába, azok szeptember 4-én, 5-én pótolhatják. 
– Ez a tanév is bővelkedik programokban – közölte Nagy Tamás igazgató. – A hagyományos rendezvényeink, a zenei világnap, ünnepi és tematikus koncertek, tanszaki programok, óvodáskoncertek mellett áprilisban országos fuvolaversenyt szervezünk.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában