Pályázat

2023.08.08. 13:48

Lezárult a Színötös pályázatunk

Ötven kitűnő tanuló somogyi gyerek nevezett az idei Színötös játékunkra.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Iryna Inshyna

A Somogyi Hírlap és a sonline.hu idén is meghirdette a népszerű Szín5ös kampányt. Jelentkezni vasárnapig lehetett a példás közösséghez. Természetesen idén is sok olyan kisgyerek volt Somogy vármegyében, akik sok munka és tanulás árán tiszta ötös bizonyítványt kaptak. S ilyen teljesítménnyel nyugodtan lehet büszkélkedni!

Ezért arra kértük a büszke szülőket, hogy osszák meg velünk és a Sonline.hu-n keresztül az egész világgal, milyen nagyszerű teljesítménnyel zárta gyermeke az elmúlt tanévet. A kérésnek 50-en tettek eleget, Somogy minden tájáról érkeztek jelentkezések a játékra. Így dél-Somogyból, a Balaton környékéről és persze Kaposvárról is kaptunk színötös jelentkezéseket. 

A kiváló teljesítményt produkáló gyerekek képeit folyamatosan jelentetjük meg a Somogyi Hírlap hasábjain augusztus 19-ig, de a Sonline.hu-ra is feltötljük a Színötösök fotóit. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában