Helyi közélet

2023.08.21. 13:35

Somogyi gyógyítókat is kitüntettek a Belügyminisztériumban

Sonline.hu

Már korábban is megírtuk, hogy Szent István napja alkalmából kitüntetések átadására került sor a Belügyminisztériumban. A Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház munkatársai is kaptak kitüntetést. 

DR. PÓSA ISTVÁN, a Nagyatádi Kórház intézményvezetője, sebész, klinikai onkológus, egészségügyi menedzser, a Pro Futuro Nagyatád Alapítvány elnöke példaértékű empátiával végzett gyógyító munkája, valamint magas színvonalú intézményvezetői tevékenysége elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje Polgári Tagozata kitüntetést.

DR. FEKETE JULIANNA Kaposvár megyei jogú város körzeti háziorvosa a kaposvári betegellátás területén végzett magas színvonalú szakmai tevékenysége elismeréseként

és

DR. FOGAS JÁNOS, a Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház Intenzív Terápiás és Aneszteziológiai Osztály osztályvezető főorvosa az aneszteziológiai és az intenzív terápiás betegellátás területén több évtizede nagy hozzáértéssel és odaadással végzett munkája, oktatói és vezetői tevékenysége elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt Polgári Tagozata kitüntetést vehették át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában