Helyi közélet

2023.09.11. 11:13

Már lehet jelentkezni az ősszel újra turnézó MUSICMOBIL pályázatára!

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával a Music Fashion Kiadó nyílt pályázatot hirdet. A MusicMobil projekttel Veszprém-Balaton régiós kötődésű, feltörekvő zenekarok kapnak újra bizonyítási lehetőséget.

A MusicMobil tulajdonképpen nem más, mint egy mozgó, két oldalt nyitott mikrobusz, amely élőzenével okoz maradandó élményt az utca emberei számára. A kisbusz első turnéjára május végén, június elején került sor, amikor olyan formációk muzsikáltak a járművön, mint az Anyu ez hangos, a Gorg and Benzol, valamint a Fuzzinga. A szeptember végén-, októberben turnézó, műfaji kötöttség nélküli kisbusz programját ismét a Kodály Spicy Jazz nyitja meg, majd a nyílt pályázatra jelentkező, pályájuk elején lévő csapatok közül a legizgalmasabb zenekarok kapnak lehetőséget ugyanerre a szuper kalandra.

A kiválasztott formációk MusicMobil koncertjeit rögzítik, amellyel egy online versenyen is megmérettetnek. A legtöbb közönségszavazatot begyűjtő produkció egy egynapos stúdiózást a Studio Einz-ben, az ott felvett anyag kislemezes megjelenését kapja meg nyereményként a Music Fashion Kiadó jóvoltából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában