MATE Kaposvár

2023.09.30. 15:49

Már tudjuk ki nyerte a KÁN vadfőzőversenyét

Minden csapat öt kiló szarvas apróhúsból főzte az ételét, de az ízvilágért felelős fűszerezés és a köret már a szakácson múlott.

Mócza Dániel

Fotó: Lang Róbert

Az első Kaposvári Lions Club hölgyei nyerték a Kaposvári Állattenyésztési Napok vadpörköltfőző versenyét. A zsűri szempontjai között kiemelt figyelmet kapott az étel ízvilága, a "konyha asztal" tisztasága és a tálalás precízsége is. Olyannyira szoros volt a mezőny, hogy az első és az utolsó csapat között nem volt 5 pont különbség, emlékezett vissza Nagy János a zsűri tagja. Külön emlékezetes marad számára az a ragu amit lekvárral ízesített az egyik csapat, mert egy plusz ízhatást értek el vele, és arányaiban is sikerült eltalálni az összetevőket. Számára nem volt zavaró a szokatlan íz. 

A második helyezést a Fino Food csapata érte el, és a harmadik helyezésért járó díjat pedig a Somogyi Hírlap csapata az Újságíró(ck) zsebelte be. 

Fotó: Lang Róbert

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában