Fotók

2023.09.16. 15:37

Megmutatták a horgászhölgyek, hogy kell halat fogni

Már negyedik alkalommal ültek partra a Gyertyánosnál a horgászhölgyek, hogy megmutassák nem csak a férfiak tudnak szép eredményeket elérni a vízparton.

Sonline.hu

A gyertyánosi női horgászversenyen tizenöten ragadtak pecabotot. A legtöbb versenyző a feeder módszert választotta, de ketten úszóval próbáltak minél több halat kifogni a mérlegelésig, Kitettek magukért a hölgyek, ugyanis az ötórás kihívás alatt összesen 121 kiló kopoltyúst tereltek a szákba. A női versenyen Hamar Krisztina örülhetett a győzelemnek csaknem 19 kilós fogásával, őt követte Götz Bonita 14 kilogramm feletti eredményével és csupan néhány dekával lemaradva a harmadik helyet Mesterfalvi-Bozsok Barbara szerezte meg. Az úszós kategóriát Bek Bonita nyerte, aki tíz kilónyi halat terelt a szákba. A IV. Gyertyános Kupa Női Horgászverseny legnagyobb pikkelyesét Rákóczi Dóra akasztotta meg, aki egy 3,2 kilogrammos pontyot akasztott. 

A Gyertyános Horgász Egyesület minden indulónak egyéni serleggel készült, az egyesület részéről Séta István, Lengyel János, a Somogy Hírlap és a Sonline.hu főszerkesztője és Pintér Ottó, a Sefag Zrt. Zselici Erdészetének igazgatója adott át.

A verseny után a szervezők finom ebéddel is megvendégelte a kiválóan teljesítő horgászhölgyeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában