Áztattak és daloltak

2023.09.22. 10:34

Végignótázták az ebédidőt a visontai fürdőben

Az idősebbek jó ebédjéhez szólt a nóta csütörtökön délben a Csokonya Thermálban. A hangulatról hat fellépő csoport gondoskodott. Többségük környékbeli együttes volt, az egyik csapat azonban Győrből érkezett.

Marosi Gábor

Hajtó Péter, a Csokonya Thermál társtulajdonosa elmondta, fontosnak érezték, hogy ne csak az éjszakai fürdőzések alkalmával szólítsák meg vendégeiket, hanem napközben is. Olyan programokat találjanak ki, melyek minden korosztálynak megfelelnek. A csütörtöki eseményre mintegy kétszázan voltak kínácsiak. 

Hajtó Péter arról is beszélt, folyamatosan szervezik a programokat és szeretnének újításokat is bevezetni, mellyel a Csokonyavisonta környéki intézményeknek is kedveznének. – Fürdőzéssel egybekötött utazásokat akarunk megvalósítani – emelte ki a Csokonya Thermál társtulajdonosa. 

– Tárgyalunk már utazási irodákkal. Várhatóan hetek, hónapok múlva elérhető lesz az új szolgáltatás, melynek keretében nemcsak fürdőzésre lesz lehetőség, hanem a környék látványosságait is meg lehet tekinteni. Azt látom, többen is nyitottak az együttműködésre, és ez nagyon jó dolog, mert csak egymást segítve tudunk fejlődni. Azt tapasztalom, hogy az emberek nem igazán ismerik Somogyot, ezért tennünk kell érte, hogy az ország legszebb vármegyéjét meglássák – mondta Hajtó Péter. A Csokonya Thermál társtulajdonosa hozzátette, több fejlesztés is zajlik a fürdőben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában