Ügyészség

2023.10.26. 08:40

Felébredt és lopni indult a vendég

Kifosztás miatt emelt vádat az ügyelet azzal a fiatal férfival szemben, aki vendégségben az alvó házigazda mellől lopta el mobiltelefonjait.

Kovács Gábor László

 2023 júniusában vendégként a sértett otthonában italozott, ahol a pár nappal korábban, a házigazda napokban vásárolt, 90 ezer forint értékű telefonján zenét hallgattak. Az italozás közben a vádlott elaludt, ezért a háziak a nappaliban lefektették, míg ők a szobájukba tértek nyugovóra. A sértett elalvás előtt az új telefonját arra az ágya melletti szekrényre rakta tölteni, ahol a régi készülékét is tartotta. A vendég azonban az éjszaka felébredt és kihasználva, hogy a sértett és élettársa alszanak, a szekrényen lévő, összesen 120 ezer forint értékű telefonnal távozott a házból. Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a férfi ellen börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában