Szolgálat

2023.11.27. 10:00

Hálából feldíszítik az idén a tűzoltók fenyőfáját

Góz Lilla

Díszítsük fel együtt a somogyi tűzoltók karácsonyfáját! Ezzel a szlogennel indult egy új kezdeményezés a vármegyében. Az akcióhoz öt város kulturális intézménye is csatlakozott, akik segítenek elkészíteni az adventi játszóházakban a tűzoltóknak szánt karácsonyfadíszeket. 
Ha ön is hálás a tűzoltóknak, mert megmentették az életét és így a családja körében ünnepelheti a karácsonyt, vagy az otthonát óvták meg a tűz pusztításától, írja az üzenetét egy díszgömbre, hívták fel erre a figyelmet. Emlékeztessék ezek a díszek a karácsonykor is szolgálatot teljesítő tűzoltókat arra, milyen óriási szükség van a munkájukra. 
A kezdeményezéshez a siófoki könyvtár, a marcali múzeum, a kaposvári Együd Árpád Kulturális Központ, a nagyatádi kulturális központ, a barcsi művelődési központ is csatlakozott. Az otthon elkészített díszek a lakóhelyhez legközelebbi tűzoltóságon is leadhatóak. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában