Lehetőség

2023.11.07. 09:49

Ötven kedvezmény közül válogathatunk

Góz Lilla

Eljött a Kaposvár Kártyák érvényesítésének ideje. November másodikától van lehetőség meghosszabbítani a kártyákat, amelyek idén december 31-éig érvényesek. 
Kovács Ernőné hétfőn délelőtt kereste fel ebből a célból a tourinform irodát. – Színházbérlet-vásárlásra használjuk a kártyánkat – mondta lapunknak a kaposvári asszony. 
– Nálunk mindenkinek van a családban Kaposvár Kártyája, bérletvásárlásra használjuk, valamint az uszodában vesszük igénybe a 10 százalékos kedvezményt – mondta az utána érkező asszony. 
Máyerné Bocska Ágnes, a kaposvári tourinform iroda vezetője elmondta: az érvényesítéshez szükség van a lakcímkártyára, a Kaposvár Kártyára és az iskolalátogatási igazolásra a nem állandó kaposvári lakcímmel rendelkező nappali tagozatos diák esetén. A szombati ingyenes parkolókártya igénylése vagy cseréje esetén a forgalmi engedélyt is el kell hozni. – Jelenleg több mint 19 ezer kártyatulajdonos van, közülük 13 ezer az aktív használó – jegyezte meg Máyerné Bocska Ágnes. Hozzátette: 40–50 szolgáltató kedvezményei közül válogathatnak a kártyatulajdonosok, a legtöbben Virágfürdő-jegyet, színház- vagy buszbérletet vásárolnak, valamit a szombati ingyenes parkolás is népszerű. 2005 szeptember 16-án adták ki az első kártyát, népszerűsége azóta is töretlen és minden korosztály használja. – A kártya érvényesítés díja 635 forint, 14 év alatt és nyugdíjasoknak 320 forintba kerül, az új Kaposvár Kártya kiváltása, pótlása 1270 Forint, 14 év alatt és nyugdíjasok részére 635 forint – mondta el Máyerné Bocska Ágnes. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában