Polgári Fórum

2023.11.28. 21:26

Semjén Zsolt Siófokon: veszélybe kerülhet keresztény civilizációnk

Az életformánk védelmét jelenti a keresztény civilizáció. Ha iszlám tömegek jönnek Európába és Magyarországra, akkor ez a keresztény civilizációnk kerül veszélybe – mondta siófoki fórumán Semjén Zsolt kedden este.

Szabó Gabriella

Fotó: Vasvári Tamás/MTI

A miniszterelnök-helyettes a szuverenitás védelméről rendezett országjárás siófoki állomásának vendége volt.

– Keresztény civilizációnk támadás alatt áll, hiszen az iszlám invázió, ami rázúdult Európára, nemcsak a terrorizmust és a bűncselekményeket hozza, hanem azt a szándékot is, hogy a keresztény civilizációt tönkre tegye – hangsúlyozta Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes a szuverenitás védelméről rendezett országjárás siófoki állomásán a nemzeti konzultációról elmondta: ha a kormány mögött nagy erő van, akkor azt Brüsszel sem hagyhatja figyelmen kívül.

Előadásán Semjén Zsolt kiemelte, hogy a mi feladatunk az, hogy világossá tegyük: nem engedünk az illegális migrációnak és nem engedjük azt, hogy terroristák jöjjenek be Magyarországra. 
Semjén Zsolt Ukrajna helyzetéről is beszélt. Mint elmondta: Európának új Ukrajna stratégiára van szüksége. Ha keleti szomszédunk uniós ország lenne, egy háborúban lévő országot vennénk föl és így egy háborús konfliktusban találnánk magunkat. A miniszterelnök-helyettes a gyermekvédelmi törvény kapcsán pedig hangsúlyozta: megvédi Magyarország a gyermeket az LMBTQ-lobbitól.

– A napokban a postaládákba kerülnek a nemzeti konzultációs ívek és ezekkel párhuzamosan országjárásra indultak a Fidesz-KDNP politikusai. Itt Siófokon több éves hagyomány már a polgári fórumok szervezése, most ez az alkalom kapcsolódott az országjáráshoz – mondta Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában