Sonline.hu podcast

2023.11.20. 16:25

Tratnyek Péter: A kutya bármit megtanul, ha az megéri neki

Barkóczy László

Népszerű podcast műsorunk soron következő vendége Tratnyek Péter, a Tratnyek Dogsport tulajdonosa, kutyakiképzője volt. Péter nem először vendégeskedett stúdiónkban, de az első beszélgetésünk után annyi kérdést kaptunk hallgatóinktól, hogy visszahívtuk. 

Gyakorlati tanácsokat kértünk tőle olyan mindennapi helyzetekre, problémákra, melyekkel a kutyatulajdonosok gyakran találkozhatnak. Sorra vettünk olyan, első hallásra egyszerűnek tűnő feladatokat, mint a kutya sétáltatása, etetése, vagy akár a közös játék. Tratnyek Péter végtelen türelemmel, és nagy szakértelemmel nem egyszerűen elmagyarázta az adott tevékenység mögött rejlő motivációkat, de igyekezett gyakorlati példákon keresztül, konkrét javaslatokkal segíteni a gazdiknak. Ez a beszélgetés, minden kutyatulajdonos számára sorvezetőként szolgálhat a későbbiekben, hogy ne egyszerűen csak egy kutyája legyen, hanem egy igazi, engedelmes társa is egyben.

Ha neked is kérdésed van, küldd el nekünk a [email protected] címre, és megkérdezzük a szakértőt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában