Advent

2023.12.07. 08:48

Jótékonysági Mikulás járta végig az országot

A Mikulás és a Bohócdoktorok összefogtak, és közösen járták végig a gyermekkórházakat, gyermekeket támogató intézmények lakóit, hogy a jótékonyság és a szeretet erejével segítsenek, na meg a finomságokkal jól megtömött csomagokat odaadhassák.

Sonline.hu

 A Mikulás összességében ezer csomaggal segítette a gyermekeket. A kicsik a nagyszakállút nagyon várták. A Bohócdoktorok célja a jókedvre derítés, hiszen a pozitív gondolatok olykor segítik a gyógyulást is.

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Az ünnepi jótékonysági forgatagnak nincs vége, Rácz Anett alapítványi vezető elmondta, hogy idén a lakossággal együttműködve ötezer ingyenes karácsonyi játék - ajándék válogató várja decemberben mindazokat, akinek anyagi gondjaik végett vásárolni nincs lehetőségük ajándékokat. Játékosztások az egész országra kiterjednek, köszönhetően az alapítványi és intézményi együttműködéseknek. A program részleteiről bővebben a www.bohocdoktor.com oldalon szerezhetnek információt a segíteni szándékozók és a támogatásra szoruló emberek is.

Mindenki tud segíteni, ha mindenkinek nem is, de a legközelebbi bajban lévőknek biztosan. Sok esetben egy pár zokni, egy takaró, jó szó vagy egy tányér meleg leves életmentő is lehet - mondta el Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában