Olvasói levél

2023.12.11. 06:00

Rendőrök segítették ki a bajba jutott rokkant férfit

Györke József

Borbély András nagyatádi olvasónk azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy köszönetet mondjon a helyi rendőrök önzetlen segítségéért. 
Borbély András elmondta, hogy korábban mindkét lábát amputálni kellett, s azóta kerekes székkel közlekedik, így intézi napi ügyeit. A napokban is éppen bevásárlásból tartott hazafelé motoros rokkantjárművével, amikor defektet kapott. 

– A gyalogosátkelőnél voltam, amikor leeresztett az egyik kerék – emlékezett vissza Borbély András. – Szerencsére éppen akkor jártak arra a rendőrjárőrök az autójukkal. Amikor meglátták, hogy bajban vagyok, azonnal a segítségemre siettek, eltoltak a közeli iskola rokkantparkolójába. Ott felhívtam a gumiszerelőt, aki jött is azonnal segíteni. Közben az egyik rendőr elment a tartalékgumiért a házunkhoz. A gyors szerelés után már indulhattam is haza, nem kellett kint várakoznom a hidegben – mondta hálásan a férfi.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában