Gyűjtés

2023.12.03. 11:26

Több százezer forintot fociztak össze

Jótékonysági kispályás labdarúgó tornát szervezett a Kaposvári Mentőállomás a helyi körcsarnokban pénteken.

Góz Lilla

Forrás: Kaposvári Mentőállomás

 Tíz csapat rúgta a bőrt reggeltől kora délutánig. Buni Roland, a Kaposvári Mentőállomás vezetője elmondta: a honvédség és a rendőrség két csapatot, a kaposvári kórház, az ügyészség, a kaposvári önkormányzat, a marcali, a pécsi és a kaposvári mentők egy csapatot indítottak. Első ízben rendezték meg a találkozót, a csapatok huszonötezer forint nevezési díj mellett a helyszínen kitett perselybe is adakoztak. – A teljes bevételt, 340 ezer forintot a kaposfüredi Napsugár Integrált Szociális Intézménynek ajánlottuk fel, akik bentlakásos formában mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott, látássérült és halmozottan sérült embereket látnak el a nap 24 órájában – mondta el Buni Roland. 

Az intézmény lakói végezték el a tornán a kezdőrúgásokat, valamint óriási lelkesedéssel végéig szurkolták a mérkőzéseket. A torna győztese a kaposvári rendőrség XII. Bevetési Osztálya lett, míg hat találattal a Police csapatból Iványi Bence került ki, mint gólkirály. A házigazda kaposvári mentősök  hármas pontazonosság mellett nem jutottak a döntőbe, így az ötödik helyen végeztek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában