Nyár

2023.12.27. 09:42

Vízibombát dobott a kerékpárosra egy Siófokon nyaraló vicces kedvű srác

Ostoba tréfából majdnem balesetet okozott egy 19 éves fiú, a történtek miatt a Kaposvári Járási Ügyészség közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt emelt vádat ellene.

Kovács Gábor László

A fiatal fiú 2023 nyarán szórakozni érkezett a barátaival Siófokra, ahol egy ifjúsági panzióban szálltak meg. A késő délutáni órákban a vádlott megtöltötte a magával hozott vízibombát, vagyis azt a lufikészletet, amit erre a célra gyártanak és árusítanak. Kiment a szálló erkélyére azzal a céllal, hogy azt szórakozásból a panzió előtt húzódó úttestre dobja. Azonban nem célzott elég körültekintően, ezért véletlenül eltalált egy a családja kíséretében kerékpározó férfit. A biciklis a vízibomba ütésének erejétől a kerékpárral megingott, de azzal nem esett le, ugyanakkor az ütéstől könnyű, zúzódással járó sérülése keletkezett. Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a büntetlen előéletű fiatal férfi ellen próbára bocsátás alkalmazására tett indítványt.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában