Újabb könyvbolt ajtajára kerül lakat

2024.01.26. 17:20

Bezárja egyik könyvesházát Kaposváron a Libri

Bezár az egyik Libri könyvesbolt Kaposváron. A Corso bevásárlóközpontban található üzlet február 29-én nyit majd ki utoljára.

Marosi Gábor

Fotó: Zamrznuti tonovi

Fábián Barbara a Libri-Bookline PR-menedzsere lapunknak elmondta, azért is döntöttek a bezárás mellett, mert az elmúlt években lecsökkent az üzlet forgalma. A másik üzletük csupán néhány száz méterre található a plázában, s a cég szerint ez is nagymértékben hozzájárult a bezárásra ítélt könyvesbolt forgalomcsökkenéséhez. 

– Ezeknek az információknak a figyelembevételével döntöttünk úgy, hogy a Kaposvár Plazában található üzletet üzemeltetjük tovább, ahol továbbra is a megszokott szellemiséggel és szakértő kiszolgálással várjuk a kaposvári olvasókat – emelte ki Fábián Barbara. 

A bezárással Somogyban megfeleződik a Libri könyvesboltok száma, március elsejétől csak egyetlen üzlet működik a vármegyében. A cégnek országszerte 55 boltja volt. Arra a kérdésre nem válaszoltak, hogy mennyien dolgoznak a Corso bevásárlóközpontban található könyvesboltban és mi lesz velük, illetve másutt zárnak-e még be Libri üzletet. 

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában